vrijdag 14 mei 2010

9 mei parade

vaarschuwing vooraf: deze blog is niet bedoeld voor al diegenen voor allen die wereldvrede willen bewerkstelligen middels een dieet van rauwe wortels en linksdraaiende lotusbloesems, mensen die geitenwollensokken binnenstebuiten dragen, denken dat Rusland GEEN waarachtig vrij en democratisch land is en lieden die elk uniform als niet waardig beschouwen.

Deze blog is wel bedoeld voor: de voltallige regering en eventuele mislukte spindocters van het Koninckrijck der Neederlanden, organisators van grootschalige evenementen (tip!) en liefhebbers van militair machtsvertoon.

Kijk en geniet van een echte militaire parade zoals het hoort. Alles uit de kast, 12.000 militairen, honderden voertuigen, het nieuwste speelgoed en een hoop glimmende medailles. De 9 mei parade op het rode plein, Moskou. Voor de liefhebbers smullen voor de tegenstanders een gruwel. Het is zo maar een van de zaken waarom een Rus zo trots is op zijn land en waarom je zo verliefd op Rusland zou worden. Zo hoort een parade er uit te zien!






Ps skip de irritante Amerikaanse commentaren maar dit zijn de enige filmpjes met Engels commentaar om het enigszins verstaanbaar te houden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten