donderdag 19 april 2012

VVADW testrapport: No Problem Wodka

Onderwerp: Na een zeer lange tijd van absentie is het toch weer tijd om (weer) en fameuze smaakervaring te delen. Om problemen te voorkomen hebben we gekozen voor No Problem Wodka. Dat kan nooit voor problemen zorgen!

Verpakking en Uiterlijk: Een statig vormgegeven omhulsel met een ietwat fletse en overbodige bestreping op de fles. Verder geven de woorden ‘No’, ‘Problem’ en ‘Wodka’ meteen een vertrouwde en veilige indruk, zeker daar die drie tezamen een zeer mooie en haast onverslaanbare eenheid vormen.

Smaak en ervaring: Bij de eerste kennismaking proeft men een verrassend doch geruststellend zoetje. Een extra dimensie een soort vertrouwde toegevoegde waarde. Bij elke andere wodka zou dit voor een gefronste keel en verstuikte tong moeten zorgen maar bij deze No Problem Wodka voelt dit alsof het nooit anders is geweest.

Na de eerste kennismaking doet zich een aangenaam gevoel voor dat de wodka in zijn geheel begeleidt naar de innerlijke delen.

Verzadigingspunt: daar deze wodka geen complicaties kan veroorzaken kan het verzadigingspunt ook geen punt van discussie zijn. Deze wodka kan zelfs dienen voor het klaren van de geest teneinde netelige kwesties op te lossen.

Eindoordeel: verrast maar niet verbaasd, zonder problemen.

Cijfer: 7

1 opmerking: