vrijdag 13 mei 2011

Dartz Prombron Nagel

We zijn er weer met uw favoriete automerk; Dartz. U heeft natuurlijk al een van verschillende varianten van de Dartz Prombron in uw ruime garage staan. Maar dat model is voor geschikt om inkopen te doen op de PC en u veilig en comfortabel door wat willekeurige burgeroorlogen, revoluties en opstanden te rijden. We begrijpen dat u ook wat andere zaken te doen hebt, zoals varen. Mensen met klasse en stijl, zoals u dus, beschikken uiteraard niet over een veredeld opblaasbootje maar u vaart rond in een slagschip, schoener of jachtje van minstens 100m +.

Maar altijd in de Loosdrechtse Plassen blijven hangen is ook erg burgerlijk en dus wilt u wel eens uw scheepje verplaatsen naar andere mondaine oorden. Speciaal voor dit soort zaken hebben we een nieuw model: de Dartz Prombron Nagel.

Stealth vormgegeven om u tussen alle sleurhutten door te bewegen, uw wilt tenslotte niet opvallen. Het is een sportback, dus achterin genoeg ruimte voor kids en maitresse(s). mochten er onverhoopt boze arbeiders of een Nave SEAL team 6 een aanval op uw wagen, dan zal dat jammerlijk falen. Want ook deze sierlijk vormgegeven coupe achtige sportback is geheel bepantserd en haalt een topsnelheid van 250km/h. Dit alles onder het voorttrekken van een 15m lang, 5 ton zware bootje. Uiteraard wilt u altijd & overal beschikken over voldoende vermogen om de inferieure weggebruikers uw sierlijk gevormde derriere te laten zien. Daarvoor beschikt de Dartz Prombron Nagel over een motor van slechts 2.000 PK. Meer details volgen snel, inschrijven kan vanaf nu!

Sluiten we af met onze reclameslogan: “Give your yacht some company, your neighbor envy.”

Geen opmerkingen:

Een reactie posten