donderdag 23 juli 2009

vvadw testrapport Eristoff Wodka


Testrapport Eristoff
Onderwerp
Verpakking/uiterlijk

De Eristoff fles is elegant vormgegeven en heeft een vlot verkopende look. Dit is deels te wijten aan het imago. Het minpunt is dat het imago niet klopt. Het schijn Russisch toe, maar de praktijk is hard en kil. De Franse producent heeft duidelijk geen kaviaar gegeten van design. Hoewel de fles fijn is, verraad de puurheid in het uiterlijk onzinnigheid.

Smaak/ervaring
Het is een Wodka die overkomt als een pittige wijn. Dat is geen belediging. Licht robuust, puur, en hij glijdt. Hij komt flink aan, maarote is snel weer weg. De nasmaak is minder. In de smaak ontbreekt de dronken Rus. Zoals al gezegd moeten Fransen zich niet bemoeien met het brouwen van dit soort drankjes. Evenzo: leuk geprobeerd. De bittere bijsmaak is het grote nadeel. Hij glijdt wel, maar blijft hangen.

Verzadigingspunt
Indien de gestelde hoeveelheid binnen afzienbare tijd genuttigd wordt bereikt men dit punt bij ongeveer één fles.
Doet men echter langer over het ledigen van het glas, daalt het verzadigingspunt tot een minimum.

Rapportcijfer:
Vieze Voorzitte der VVADW: 6-
Voorzitter van de Raad voor Emigratiebegeleiding: 5 ½
Erelid van de raad voor emigratiebegeleiding (en in zulks een hoedanigheid nergens toe in staat) 7(dit cijfer weerspiegeld wederom een weinig blijk van betrokkenhed)

2 opmerkingen:

  1. Geachte Vieze Voorzitter,

    Hieruit spreekt een grandeur die een kaaskop te boven gaat. Naast de smakelijke doch compacte stadsbeschrijvingen, waarvan ik het meeste beaam en enkele aanvullingen in petto heb, een beschrijving van een wodka die alleen een drinker van hoge trap kan formeren.

    Ik denk dat ik uw rapport goed toepas op het VVADW-leven dat een dergelijke Franse wodka vermeden moet worden. De drank staat immers centraal, en als het centrale verkwist wordt dan missen we de trein.

    Ik snak naar meer, ja meer van dit alles. Ik snak naar kennis, ervaringen, leermomenten.

    Zodat uiteindelijk immer gezegd kan worden: YES, I know, I know.

    Groet van een man die voorzit. En graag gereden wordt.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. zeer geachte Voorzitter,

    dank voor uw warme woorden die ik opneem als ware het een exquise wodka. voor deze tekst ben ik echter niet alleen verantwoordelijk maar ben bijgestaan door een manspersoon die waarachtig aspirant- lid zou kunnen worden, mitsgaders hij uitetaard op de vergaderingen een zelfde compassie aan de dag legt.

    met Roemeense groet,

    Uw Vieze Voorzitter

    BeantwoordenVerwijderen