vrijdag 5 februari 2010

Cursus Russische miljonairs versieren voor vrouwen

Reis mee door de prachtige Russische logica en de onvolprezen Russische liefde.

Voor alle dames die nog niet in het bezit zijn van een miljonair is er nu een nieuwe mogelijkheid. In Rusland worden zulke zaken nuchter en wars van conventies aangepakt. Het is een gewoon een simpel rekensommetje. Er bestaat een overschot aan vrouwen van ongeveer 10 miljoen in Rusland en daarnaast ook nog het feit dat de meeste Russische mannen liever meisjes dubbel zien (zie een van de vorige blogs). Russische vrouwen gaan alleen voor het beste en dat zijn natuurlijk de oligarchen en miljonairs. Deze houden zich vooral in Moskou op, er zijn 15 biljonairs en ongeveer 40.000 miljonairs woonachtig in Moskou dus het is niet zo gek dat de optelsom juist in Moskou gemaakt is. Het rekenwerk is eenvoudig: veel vrouwen = veel competitie dus de vrouwen met meer kwaliteiten hebben een aanzienlijk voordeel in deze darwinistische strijd om de schaarse miljonairs. Een cursus waarbij bepaalde kwaliteiten geleerd kunnen worden biedt uitkomst.



Zoals gezegd is de competitie voor de ultieme “prijs” uiterst heftig. Russische vrouwen willen een echtgenoot die in het bezit is van een jacht, een privéjet en een oliebron. In Moskou worden verschillende cursussen gegeven om deze ultieme prijs aan de haak te slaan.

De lessen betreffen onderwerpen zoals “hoe de belangrijkste geliefde van je man te worden”. Er wordt hierin ondermeer dieper ingegaan op erotische massage (beoefend op een levend mannelijk model), de kunst van fellatio waarbij geoefend wordt met bananen en hoe je de seksuele prestaties van je echtgenoot “overtuigend” kunt bewieroken.

Russische mannen relateren een relatie vooral aan sex is de opvatting, sommige vrouwen durven zelfs te stellen voor 90%. Dus als een man gelukkig is in de slaapkamer ben je al halverwege! Maar dat is niet alles. Je moet er als vrouw ook voor zorgen dat je gezien wordt als een bijzondere diamant en dat je gekoesterd moet worden als zodanig, anders gaat je echtgenoot aan de vodka of erger, gaat hij op zoek naar een maîtresse!

Wat willen de Russische vrouwen dan? Het lijstje is kort en eenvoudig: een “echte man” die voor haar zorgt. Een paar diamanten hier en daar en wat merkkleding wil ook wel helpen. Moet hij rijk zijn? “hoe durf je dat te vragen!” “Natuurlijk!”. Dat de cursus succes heeft verteld een vrouw die aan haar vijfde huwelijk toe is. “Nu ik weet hoe het werkt, dus door hem nooit iets te weigeren in bed, krijg ik aan de lopende band cadeaus zoals TV’s en een auto. Ik verwacht zelfs dat hij me binnenkort ten huwelijk gaat vragen!” romantiek ten top! echte liefde en meer van zulke superlatieven zijn denk ik hier van toepassing.


Ook voor een hernieuwde passie in een al bestaand huwelijk voorziet de cursus. Voor vrouwen wier mannen hen niet meer zien staan. De cursus omvat “sex tips voor gevorderden” als ook hoe je dagelijkse leven te voorzien van passie. Succes verzekert! Waar minirokjes, vuurrode lippenstift en nieuwe bedatletiek al niet goed voor zijn. Naast een hernieuwd hartsvuur betekent het natuurlijk ook dat de presentjes binnenstromen. Immers wie kan alleen van de liefde leven?

Voor de echte gevorderden is er een extra bijzondere speciale cursus. Het behelst het trainen van de bekkenspieren en na de cursus kunnen vrouwen “een fontein water vanuit een bepaalde lichaamsopening weg schieten”. Hierbij wordt niet geoefend in bad maar op een roos op afstand. Volgens de cursisten is deze cursus bijzonder goed voor het verhogen van de beweging in bed. Nooit geweten dat mannen interesse hebben in vrouwen hebben die zoveel innerlijke kracht bezitten.

Naast deze cursussen zijn er ook nog enkele andere. Zoals een “geisha school”, waar vrouwen de oosterse verleidingskunst wordt geleerd evenals erotische dansen. Ook is er een “bitch school” waar je tactieken kunt leren om andere vrouwen te verslaan en te snel af te zijn op zoek naar de schaarse prooien.

Wees er snel bij want de cursussen zijn bijzonder snel volgeboekt, zeker in deze tijden van crises.

Rusland, het blijft een uniek land met unieke bewoners en zeker ook unieke bewoonsters met een gedachtegang die je nergens anders tegenkomt.

1 opmerking: