vrijdag 22 januari 2010

vvadw testrapport Wodka -25°C

Onderwerp: Vodka met een temperatuur van -25°C (merk onbelangrijk maar voor de geïnteresseerden en naar aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid meelezende veiligheidsdiensten: het merk is Putinka Vodka)


Verpakking en uiterlijk: In dit specifieke geval gaat het in het bijzonder niet om een speciaal merk maar om de omstandigheden waarin deze test uitgevoerd wordt. -25°C is de temperatuur waarbij het naar edelheid gebrachte water gedronken wordt.

Zodoende vervalt gansch het uiterlijk vertoon en telt alleen de ervaring van de elementen tegen het lichaam.

(noot voor de meelezende FSB: het is geheel toevallig dat voor deze test Putinka Wodka gebruikt wordt. Het is geenszins mijn bedoeling om Putin en Putinka Wodka aan elkaar te lieren, hoewel ze elkaars naam delen. Alle uitingen van smaak zijn gemaakt op basis van Putin, de Wodka dus, en zijn niet representatief voor Putin, de President dus, die zoals we weten een smaak heeft die boven alles verheven is).

Smaak en ervaring: bij -25°C verwordt den Wodka tot een bijzondere substantie. Uiteraard is het nog steeds vloeibaar maar is het verworden tot een haast honingachtige vloeibaarheid. Net niet stroperig maar olieachtig van textuur. Bij het voorzichtig rouleren in het glas beweegt Putin wel, zij het met tegenzin.

Een frisse tinteling is de eerste kennismaking met de tong. Alsof een eskimo (inuit in politiek correcte kringen) voor het eerst op vakantie gaat naar Mallorca, zo voelt de Wodka op de tong. Niet vreemd, wel verrast en zeker aangenaam.

Volgen wij vervolgens de weg richting de huig dan kan niet anders geconcludeerd worden dan dat een fris en zeer aangenaam gevoel zich van ons meester maakt. Al zal dat geen verbazing wekken aangezien Putin ons immer een aangenaam gevoel bezorgt.

Bij het landen heeft Putin geenszins aan smaakt ingeboet maar is er, naar mijn bescheiden mening, zelfs een element aan toegevoegd. Vanwege de temperatuur gaan alle elementen die verzameld zijn in de Wodka beter samenwerken en komen in extase samen.

Verzadigingspunt: nog een punt van discussie. Van Putin krijgt men immers nooit genoeg. Na 8 jaar presidentsschap is het nu tijd om een tijdje premier te zijn. Gelukkig wordt over enkele jaren Putin gewoon weer President, voor 12 jaar.

Eindoordeel: een sterke leider, leidt alle minderheden naar eenheid tot een perfect samenspel der elementen.

Cijfer: 10

(noot voor de meelezende FSB: dit cijfer is niet gegeven omdat deze Wodka dezelfde naam draagt als de President. Deze overeenkomstigheid berust puur op toeval. Zoals u uit eerdere blogs heeft kunnen opmaken draag ik zowel Putin, de Wodka dus, als Putin, de President dus, een bijzonder warm hart toe. Het gegeven dat de Wodka getest is bij -25°C geeft helemaal niet aan hoe ik over Putin denk, daar de weersomstandigheden boven mijn macht liggen. Waarbij ik overigens niet wil zeggen dat iets boven Putin’s macht is. Overigens wil ik ook nog opmerken dat als deze Wodka een andere naam ik dezelfde objectiviteit in achting had genomen).

1 opmerking:

  1. Zeer geachte Vieze Voorzitter,

    Een bevel van een soms autoritaire Voorzitter: NEEM DIT MEE! Dit moeten wij met u, Putin en Russia delen! Ik stel voor dat dit middels een door u te fabriceren formulier ingeleid wordt. En dat lid Wilhelm hierbij geinstalleerd wordt als Putinka-schenker!!

    Pracht verslag. Nu die -25 hier nog.

    Groet
    Uw aller Voorzitter

    BeantwoordenVerwijderen